I kamp mod ensomheden

Konceptet for March mod Ensomhed er simpelt: Patrick må ikke gå, hvis han ikke har nogen at gå med – så skal han stå stille. Derfor har han brug for hjælp fra borgerne i Billund Kommune, når han den 12. oktober skal vandre 37,4 km fra rådhuset i Grindsted til rådhuset i Varde. Hvert skridt tæller, og man behøver ikke gå med hele vejen.

Patrick udfører March mod Ensomhed hvert år fra uge 32 til og med uge 41 for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle ind til Ensomhed Danmarks Landsindsamling, som i år støtter Livslinien.

Deltag til fællesspisning

Få flere oplysninger i begivenheden på Facebook

Praktiske oplysninger:

  • Etape nummer 67 starter fra rådhuset i Grindsted torsdag den 12. oktober kl. 8.00 efter en bolle og en kop kaffe/te til de fremmødte. 
  • Onsdag d. 11. oktober går Patrick gennem Filskov, inden han når til rådhuset i Grindsted. Her kan man også gå med i marchen
  • Det er gratis at gå med, og man bestemmer selv, hvorfra og hvor langt man vil gå med. Hele ruten fra Grindsted til Varde er 37,4 km.
  • Fællesspisning d. 11. oktober er for alle, der vil være med til at sætte fokus på ensomhed. Se mere og husk at tilmelde dig via linket ovenfor.
  • Der vil være beachflag for hver 5 km på ruten. Det vil være muligt at blive hentet i bus og kørt tilbage til ca. det beachflag du gik fra. I så fald kan du kontakte Margrethe Pedersen på 29 17 04 10 eller mpe@billund.dk senest dagen før.