Hvad er Playline?

Playline er en forbindelse mellem turistattraktionerne i øst og bymidten i vest.

Du finder Playline, hvis du færdes i området omkring Åstvej, Skulturparken og Travbyen. Playline udvikles løbende og over tid, og der vil derfor løbende komme nye midlertidige og permanente faciliteter langs ruten. Men allerede nu er der er mange oplevelser, når man går en tur langs Playline.

Målet med Playline er at skabe en tydelig, sikker og legende rute rundt i Billund, Børnenes Hovedstad. Playline skal være en attraktion i sig selv, og samtidig bidrage til at binde byens mange attraktioner sammen og skabe synergi mellem dem.

Playline udspringer af Billund Byvision som viser vejen for Billunds udvikling de næste 20-30 år ud i fremtiden. Ønsker du at vide mere om Billund Byvision så send os en mail, så kan du få Byvisionen tilsendt som pdf.

Kort over Playline og de oplevelser du kan møde på turen

Oplevelser langs Playline

Udover byens store turistattraktioner som LEGOLAND, Lalandia, og LEGO House, passerer Playline også forbi den offentlige park ved LEGO Campus, LEGOs hovedkontor.

Ruten går forbi Billund Centret som er byens kulturhus og bibliotek. I Skulpturparken kan du opleve smukke skulpturer og ro i naturen, og på vej mod Travbyen passerer du Den Internationale Skoles atletikstadion, som du også må bruge.

I Travbyen kan du opleve mange midlertidige aktiviteter og faciliteter så som skaterbane, MTB bane, shelters, køkkenhaver, forhindringsbaner og Café staldsvinget. Området her udvikler sig i takt med opførelsen af et helt nyt boligområde i Billund.