Hvis du som entreprenør vil løse en opgave i et af vores byggeprojekter, skal du sende dit bud igennem bestemte digitale programmer og portaler. Det skal du gøre, for at vi kan behandle alle tilbud ens og efter gældende lov.

Størrelsen og typen af opgaverne varierer, og der kan være forskellige krav til udbudsform.

  • Store projekter, både hovedentrepriser og fagentrepriser, skal offentliggøres i Offentligt Udbud på den offentlige indkøbsportal Comdia.
  • Til mindre projekter, både hovedentrepriser og fagentrepriser, inviterer vi en række leverandører til at give tilbud i licitation til de enkelte opgaver.

Aktuelle udbud

Upload af tilbud til Vestre Skole Gymnastik Sale Tagrenovering af ca. 1850 m² tag til iBinder er senest torsdag d. 29. juni 2023 kl. 9.00

Sådan byder du

Alle vores udbud finder du på portalen iBinder. iBinder er gratis at benytte.

iBinder

Du tilgår de forskellige projekter enten via linket i den offentlige udbudsinvitation, eller via det link du har modtaget per mail ved en indbudt licitation.

Se vejledning og introduktion (video) til iBinder

Captego

For at dokumentere kvalitetssikring og inspektionsrapporter med billedmateriale under byggeprojekter, skal du være indstillet på at benytte programmet Captego.

Du kan:

  • downloade Captego både på PC og som App.
  • som bruger benytte en gratis udgave af Captego.

Tilmeld dig leverandørlisten

Ønsker du at byde på vores fremtidige byggeopgaver, kan du tilmelde dig vores leverandørliste på den offentlige indkøbsportal Comdia.